Протеинова база Tiger nut

16.09 лв.

Всичките продукти на холандската компания FeedStim са предлагат в оригиналните си опаковки!

5 налични

Изключително фино брашно от тигровия ядки, най-доброто смляно брашно на пазара сред брашната от тигрови ядки. Това брашно ще придаде на всяка стръв много гладка и кремообразна текстура с особено сладък вкус и аромат, подобно на варени тигрови ядки. Дори когато е сух на вкус, има много сладък вкус.

Това превъзходно брашно от тигрови ядки е направено от пресни тигрови ядки, което води до по-богато брашно с по-добър вкус с много по-високо съдържание на мазнини и фибри в сравнение с по-грубото смляно брашно, което се прави от изсушени (стари) тигрови ядки.

В комбинация с екстракт от тигрови ядки това ще направи неустоима примамка от тигрови ядки, особено интересна във води, където семената са забранени.

Може да се използва като основна съставка във всякакъв микс, целогодишно. Той ще задържа влагата поради нивото на мазнини, което съдържа. Както при тигровите ядки, това брашно също е лесно смилаемо за шарани и риби като цяло. Следователно е полезна съставка във всяка зимна стръв.

Характер на продукта: много фино светлокафяво брашно, особено сладък вкус и мирис, може да се превърне в навик, с високо съдържание на естествени захари, въглехидрати, мазнини, фибри и витамин Е.

Tiger nut flour, extra fine се предлага в разфасовка от 1 кг

 

Предложена на дозиране на кг суха смес: до 300 гр на кг смес

 

Тегло 1.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Протеинова база Tiger nut“
X